Frietkraam huren in Bodegraven

Snackwagen huren in Bodegraven bij Frietonwheels

Een feestelijke frietkraam huren in Bodegraven voor een feest of evenement? Dan is Frieteonwheels de aangewezen partij voor jou. Bij ons ben je verzekerd van gezelligheid van onze frietkraam met professionele frietbakkers aan boord die voor je gasten een heerlijke puntzak met friet volscheppen en uitserveren. Dat is natuurlijk al een feestje van zichzelf. Zeker als je weet dat je er snacks naar keuze kunt bijbestellen. Wil jij ook een feestelijke frietkraam of snackwagen huren? Bel of mail ons dan voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. En wist je dat je bij ons ook een frietfiets kunt huren in Bodegraven? Dat is handig voor een kleine(re) feest- of evenementenlocatie.

De perfecte smaak van onze frietaardappelen

Het is algemeen bekend bij iedereen die van een feestje houdt; vroeg of laat krijgt iedereen zin in wat lekkers te eten. En dat is waarom een frietkraam huren in Bodegraven zo leuk is. Dat weet je als je ziet dat iedereen met een tevreden lach geniet van een lekkere puntzak patat. En helemaal als ze de perfect smaak van onze frieten proeven. Die zijn vers gesneden uit top aardappelen uit de Nederlandse klei van lokale boeren. En als je weet dat ze prachtig goudgeel en knapperig gebakken worden in zuivere zonnebloemolie, zegt dat genoeg! Met een frietkraam huren in Bodegraven maak je elk feestje tot een echt feest.

Je eigen snack assortiment kiezen

Bij een gezellige puntzak heerlijke frieten, hoort eigenlijk ook een smakelijke snack. Dat kan geregeld worden: je kunt zelf bepalen welke snacks je wilt laten bakken. We hebben drie aantrekkelijke menu’s in de aanbieding:

  1. Basic menu: puntzak friet, acht soorten snacksauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé, eventueel op een wit zacht broodje
  2. Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  3. Exclusief menu: combinatie van menu 1 en 2, aangevuld met pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Klik op onderstaande knop om te kijken welk menu jij wel zou willen voor je feest if evenement in Bodegraven. Door een frietkar of snackwagen te huren bij Frietonwheels heb jij altijd de lekkerste snacks en frietjes voor je gasten.

Frietkar huren voor je evenement of feest

Een puntzak friet met een lekkere snack hoort er wel een beetje bij op een gezellige bijeenkomst. Daarom is een frietkar huren in Bodegraven een zeer goed idee. Zeker op een gelegenheden als een bruiloft, verjaardag, schoolfeest of een communie misstaat een frietwagen niet. Maar natuurlijk ook voor lekker snacken tijdens een open dag of congres is een snackwagen huren een goede optie. En als er iets te vieren is op de bouwplaats? Dan doe je de harde werkers ter plekke een zeer groot plezier met het huren van een snackwagen!

Direct een frietkraam huren in Bodegraven

Ook een frietkraam of frietfiets huren in Bodegraven? Of kunnen we je meer vertellen over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op