Frietkraam huren in Bunnik

Frietonwheels: gezellige snackwagen huren in Bunnik

Ben je op zoek naar een leuke aanvulling voor je feest, congres of evenement in Bunnik? Dan kun je in Bunnik een hippe frietkraam huren van Frietonwheels. Onze frietkraam heeft alles aan boord wat je bij een moderne snackbar ook kunt vinden. Het verschil is dat wij het in onze snackwagen op je evenement in Bunnik komen brengen. Handig en gezellig! Met het huren van een frietkraam van Frietonwheels trakteer je je gasten op iets anders dan de gebruikelijke borrelnootjes of pinda’s op een feest. Wij hebben verschillende snackwagens, frietfietsen en frietkarren waar je uit kunt kiezen. Onderstaand lees je er meer over. Je kunt nu natuurlijk ook direct contact opnemen met Frietonwheels voor een frietwagen huren in Bunnik.

Vers gebakken friet voor elk evenement

Door een hippe frietkraam te huren voor op je evenement of feest in Bunnik weet je zeker dat jij en je gasten kunnen genieten van verse en knapperig goudgeel gebakken friet die we presenteren in een feestelijke puntzak. De heerlijk vers gesneden friet uit de snackwagen van Frietonwheels is om je vingers bij af te likken. Het geheim is dat we onze aardappels inkopen bij lokale telers die de aardappels in zware klei verbouwen voor extra smaak. Wij maken er mooie friet van die we knapperig goudgeel bakken in echte zonnebloemolie. Wil jij ook een frietkar huren in Bunnik? Neem dan contact op met Frietonwheels.

Bij lekkere friet horen lekkere snacks

Bij lekkere friet uit onze frietwagen horen uiteraard lekkere snacks. Je kunt bij ons kiezen uit drie menu’s met diverse soorten snacks. Zo kun je iedereen wat lekkers voorschotelen. Bij het huren van een snackwagen in Bunnik kun je o.a. kiezen uit een:

  • Basic menu met heerlijke vers gesneden frietjes, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé met naar keuze witte zachte bolletjes
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kip corn of hamburger
  • Exclusief menu: dat zijn de eerste 2 menu’s plus pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Om te zien wat we verder nog allemaal serveren kun je klikken op onderstaande knop. Er zijn enorm veel opties wanneer je een snackwagen doet huren voor jouw feest of evenement in Bunnik.

Frietkar huren voor elk evenement in Bunnik

Je kunt bij Frietonwheels een frietkar huren in Bunnik voor alle soorten evenementen en gelegenheden. Heb je iets te vieren in de vorm van een bruiloft, verjaardag, schoolfeest of communie? Of kunnen wij de catering aanvullen op je open dag of congres? Neem dan direct contact met ons op. Daarnaast zijn wij ook graag geziene gasten op een bouwplaats. Leuk bij de oplevering van een bouwproject! Laat ons weten waarvoor je een frietkar wilt huren in Bunnik en wij komen graag naar je toe.

Direct een frietkraam huren in Bunnik

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Bunnik? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kunt ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl met betrekking tot onze mogelijkheden voor het huren van een frietkar in Bunnik.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op