Frietkraam huren in IJsselstein

Frietonwheels: snackwagen huren in IJsselstein

Organiseer je een feest of evenement en wil je daarbij een frietkraam huren in IJsselstein? Een frietwagen van Frietonwheels is de perfecte verrijking voor een geslaagde bijeenkomst. Bij ons kun je een compleet ingerichte frietkraam huren. In deze snackwagen bakken onze ervaren frietbakkers voor je gasten lekkere verse friet en snacks. Op locatie bereid is dat altijd een aangename traktatie! Bij ons huur je een feestelijke frietkraam of kun je een leuke snackwagen huren in een passend thema. Is een frietkraam op wielen te groot voor je feest? Dan kun je bij ons ook een frietfiets huren in IJsselstein. Er is veel mogelijk bij Frietonwheels. Bel of mail ons over wat wij voor je kunnen betekenen.

Topkwaliteit aardappelen van eigen bodem

Ken je dat moment dat vrijwel iedereen op een feestje ineens zin krijgt in iets lekkers te snacken? Met een frietkraam huren in IJsselstein doe je dan iedereen een groot plezier als ze vers gebakken frietjes in een puntzak aangeboden krijgen om die lekker met de vingers op te mogen eten. Wij snijden onze friet zelf van de beste aardappelen uit de zware klei van lokale aardappelboeren uit de omgeving. En we frituren ze in zuivere zonnebloemolie prachtig goudgeel en knapperig. Weten hoe lekker dat is? Dan is een feestelijke frietkraam huren in IJsselstein de beste optie. Vraag direct een offerte aan.

Snack assortiment naar keuze

Voor al je gasten bakken de ervaren frietbakkers in onze frietkraam op wielen de perfecte frietjes die ze serveren in een gezellige puntzak. En daar kan iedereen ook nog een of meer snacks aan toevoegen. Welke snacks dat zijn, mag je zelf bepalen. We hebben drie aantrekkelijke menu’s waaruit je kunt kiezen:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé al dan niet op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkraam huren voor jouw evenement of feest

Met een frietkraam huren in IJsselstein van Frietonwheels maak je een feest van elke bijeenkomst. Of dat nu een bruiloft, verjaardag, schoolfeest en/of communie is. Maar ook bij een open dag of congres wordt wij vaak uitgenodigd. En wanneer er iets te vieren is op een bouwplaats is de kans groot dat wij er ook zijn met onze frietkar of frietfiets. Er is altijd een goede aanleiding om een frietkraam te huren in IJsselstein.

Direct een frietkraam huren in IJsselstein

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in IJsselstein? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op