Bedrijfsfeest

Frietonwheels, frietkraam voor jouw bedrijfsfeest

Van jouw bedrijfsfeest wil je natuurlijk een super feest maken. Een feest waar alle collega’s en personeel met vreugde aan terugdenken. Frietonwheels helpt je om dat helemaal waar te maken door een Frietonwheels Frietkraam te huren voor jouw bedrijfsfeest! Wij verzorgen namelijk de heerlijkste versgesneden frietjes speciaal voor op jouw bedrijfsfeest. Wij werken met een handig concept waarin we met onze mobiele snackwagens gemakkelijk op ieder evenement kunnen staan. Onze professionele frietbakkers maken van de duurzaam geteelde aardappelen de lekkerste frieten die we gezellig presenteren in vrolijke puntzakken. Wij bakken onze frieten in eerlijke zonnebloemolie. Wil jij ook een sfeervolle frietkraam huren voor jouw bedrijfsfeest? Neem dan nu contact op met Frietonwheels.

De lekkerste snacks en meer!

Tijdens het bedrijfsfeest helemaal los gaan is gezellig, maar het kost natuurlijk ook een hoop energie. Gelukkig kunnen wij van Frietonwheels voor al deze feestgangers de uitkomst zijn voor een heerlijk tussendoortje. Naast onze duurzame friet verkopen we ook de lekkerste snacks. Ideaal voor de lekkere trek. Bij ons heb je de keuze uit drie menu’s.

    • Basic menu: Duurzaam versgesneden friet, acht soorten saus, witte zachte bolletjes en de keuze uit de kroket, frikandel of kaassoufflé
    • Classic menu: bovengenoemde plus: bamischijf, Mexicano, kipnuggets, kipcorn of hamburger
    • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pittige kip, stoofvlees of pulled pork
    • Loaded fries: Lekkere friet met riante toppings.

Bekijk via onderstaande link onze menu’s en bestel onze snackwagen voor jouw bedrijfsfeest.

Ook gezellig: frietfiets huren

Vind je het leuker of praktischer om een eenvoudiger frietkraam alternatief op je bedrijfsfeest te hebben dan een grote frietwagen? Dan hebben je de ideale oplossing voor je! Wij van Frietonwheels hebben ook feestelijke frietfietsen. De frietfietsen zijn ideaal om te huren voor op drukke locaties waar minder ruimte is. Onze frietfietsen bieden hetzelfde assortiment aan snacks en verse friet aan als onze frietkraam voor bedrijfsfeest of evenement.

Via Lumineux geven we de mogelijkheid om naast snackwagens en frietfietsen alles te verhuren wat je nodig hebt voor het organiseren van een fantastisch bedrijfsfeest. Wij hebben onder andere tenten, meubilair, scheidingswanden, bars, spelletjes en outdoor heaters. Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem direct contact op via de informatie hieronder.

Frietkraam huren voor een fantastisch bedrijfsfeest!

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels voor je open dagen? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor jouw bedrijfsfeest? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elke open dag compleet!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op