Bouwcatering

Frietonwheels voor jouw bouwcatering

Jouw hardwerkende medewerkers op de bouwlocatie trakteren met de heerlijkste versgesneden frieten? Dat kan! Wij van Frietonwheels rijden ideaal met onze gezellige frietkramen zo naar de juiste locatie waar we gelijk aan de slag kunnen met onze eerlijk geteelde aardappels. Zo kunnen jouw vakmensen even lekker pauzeren zonder dat de werkzaamheden onnodig lang stilliggen. Onze professionele frietbakkers zorgen ervoor dat de aardappelen gebakken worden in goede zonnebloemolie en uiteindelijk gepresenteerd worden in grote puntzakken. Wij vinden het belangrijk dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan en daarom maken wij gebruik van lokale telers. Wil jij ook een snackkraam huren voor jouw bouwcatering? Neem dan nu contact op met Frietonwheels.

Lekker menu voor de lekkere trek

Jouw werknemers werken dag in dag uit hard aan hun werkzaamheden en je wilt ze graag trakteren met lekker versgesneden friet en een variatie aan snacks. De warme snacks zorgen er vast en zeker voor dat de werknemers na de lunch vol energie weer verder gaan aan hun klus. Ons menu heeft voor iedereen wat wils!

  • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kroket, frikandel of kaassoufflé>/li>
  • Classic menu: bovengenoemde plus: kipcorn, Mexicano, hamburger, kipnuggets of bamischijf
  • Exclusief menu: bovengenoemde plus: stoofvlees, pulled pork of pittige kip>/li>
  • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings
  •  

    Deze menu’s zijn eenvoudig en ideaal voor een snelle snack tussen al het harde werken door. Hierdoor zal iedereen weer enthousiast aan het werk gaan.

Ook leuk: frietfiets huren

Heb je liever de voorkeur voor een eenvoudiger alternatief op de werkvloer? Dat kan! Wij van Frietonwheels hebben ook sfeervolle frietfietsen. De frietfiets past perfect in kleinere binnenruimtes, zoals kantines of kleinere buitenpleinen. Onze frietfietsen bieden hetzelfde assortiment aan snacks en friet aan.

Wil je voor je werknemers er een waar feest van maken? Dan kun je bij ons ook informeren over alles wat je nodig hebt om dit feest tot leven te brengen. Naast onze hippe frietwagens en sfeervolle frietfietsen verzorgen wij via Lumineux ook verschillend meubilair, scheidingswanden, bars, spelletjes en outdoor heaters. Mocht je dit van plan zijn dan kun je Frietonwheels direct contacteren

Frietkraam huren voor in de bouwcatering

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor je bouwcatering? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels maak je de werkdag leuk!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op