Verjaardag

Frietonwheels voor een geweldige verjaardag

Ben jij bijna jarig of ken je iemand voor wie je een verjaardagsfeest wilt organiseren? Dan kun je je gasten trakteren op een heerlijk friet en snacks uit een gezellige snackwagen van Frietonwheels. Wij zijn met onze mobiele frietwagen snel bij ieder feestje aanwezig. En ze zijn in allerlei feestelijke varianten te huur. Frietonwheels verzorgt de lekkerste versgesneden frietjes die we bakken in eerlijke zonnebloemolie. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij bij ons voorop. We gebruiken uitsluitend de beste aardappelen van lokale telers. Zo weet je zeker dat elke verjaardag een feest voor de zintuigen. Wil je ook zo graag een leuke frietkraam huren voor je verjaardag? Neem dan snel contact op met Frietonwheels!

Lekkerste snacks voor elk feest!

Een goede verjaardag vier je natuurlijk met lekkere friet en snacks. Als je daarvoor een snackwagen huurt van Frietonwheels, weet je zeker dat je wat dat betreft op je wenken bediend wordt. Je kunt voor elke feestje kiezen uit een aantal aantrekkelijke snackmenu’s. Aan jou de keuze wat je je gasten wilt aanbieden. Zo kun je kiezen uit het:

  • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kroket, frikandel of kaassoufflé
  • Classic menu: bovenstaande snacks plus: kipcorn, Mexicano, hamburger, bamischijf of kipnuggets
  • Exclusief menu: bovenstaande snacks plus: stoofvlees, pulled pork of pittige kip
  • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Onze menu’s zijn heerlijk voor jong en oud. De lekkerste snacks voor een gezellig verjaardagsfeestje die je worden aangeboden uit een toffe frietwagen. Dat geeft altijd extra sfeer.

Ook leuk: frietfiets huren

Denk je dat je geen ruimte hebt voor een complete frietwagen? Dan kun je bij ons ook een heuse frietfiets huren. Uiteraard nemen onze frietfietsen minder ruimte in, maar ze zijn niet minder gezellig. Je kunt een frietfiets ook in diverse leuke thema’s huren en ze bieden hetzelfde assortiment friet en snacks als onze snackwagens. Ook hiermee wordt elke verjaardag een te gek feest.

Wil je je feestje zelfs nog leuker maken en wil je graag zelf je feest helemaal aankleden? Naast onze hippe frietwagens en sfeervolle frietfietsen verzorgen wij via Lumineux ook verschillend meubilair, outdoor heaters, scheidingswanden en leuke spellen.

Frietkraam huren voor een fantastische verjaardag!

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor je verjaardag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elke verjaardag een feest!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op