Bruiloft

Frietonwheels voor jouw bruiloft

Jullie gaan trouwen, wat fantastisch! Daar hoort natuurlijk een leuk feest bij met veel gasten. Maar hoe gaan jullie al die gasten van eten voorzien? Dat kan op een leuke en gemakkelijke manier met Frietonwheels! Frietonwheels is een ideaal concept met rijdende frietkramen waarmee we elk evenement of feest extra gezellig maken met feestelijke snacks, dus ook jouw bruiloft. Bij ons gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand door het gebruik van de beste aardappelen van lokale telers. Onze professionele frietbakkers maken daar de lekkerste frieten van, gebakken in eerlijke zonnebloemolie. En zij presenteren deze in gezellige puntzakken om het bruiloftsfeest helemaal compleet te maken. Wil jij ook een sfeervolle frietkraam huren voor jouw bruiloft? Neem dan nu contact op met Frietonwheels.

Lekkere snack voor de lekkere trek!

Een lekkere snack voor de lekkere trek hoort ook bij een gezellige bruiloft. Want na een paar borrels of biertjes en een avondje lekker dansen, weet je zeker dat iedereen wel een hapje lust. Naast onze heerlijke frieten, kunnen je gasten bij onze mobiele frietkraam kiezen uit een ruim assortiment lekkere snacks. Zo hebben we een:

  • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus een kroket, frikandel of kaassoufflé
  • Classic menu: bovengenoemde plus: Mexicano, kipcorn, bamischijf, kipnuggets of hamburger.
  • Exclusief menu: bovengenoemde plus: stoofvlees, pittige kip of pulled pork.

Deze menu’s zijn eenvoudig en ideaal voor een snelle snack tussen al het feesten door. Zo weet je zeker dat iedereen aan het einde van de avond enthousiast en met een goed gevoel naar huis zal gaan.

Ook leuk: frietfiets huren

Vier je je bruiloft op een locatie waar geen snackkraam in past? Dan kun je bij ons ook een frietfiets huren. Net zo gezellig en past altijd! Wij kunnen hiermee dezelfde snacks verzorgen als in de snackwagen.

Frietkraam huren voor een fantastische bruiloft!

Bij LX Lumineux verzorgen we naast snackwagens en frietfietsen alles wat je nodig hebt voor het organiseren van evenementen. Wij hebben onder andere tenten, meubilair, scheidingswanden, bars, spelletjes en outdoor heaters. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wil je graag meer informatie over Frietonwheels voor je bruiloft? Of wil je een frietkraam huren? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elk feest compleet!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op