Scholen

Frietonwheels: de frietkraam voor op school

Zijn je leerlingen en studenten lekker bezig met het leren of examens doen en vindt je dat ze wel wat lekkers hebben verdient? Huur dan nu de leukste frietkraam voor op de scholen van Nederland: Frietonwheels! Met onze Frietonwheels frietkramen kunnen wij gemakkelijk op locatie komen. Je kunt de leuke snackwagens in verschillende thema’s huren. Wij zorgen ervoor dat we de beste professionele frietbakkers en duurzame aardappelen meenemen. De aardappelen worden in eerlijke zonnebloemolie tot de lekkerste frietjes omgetoverd en geserveerd in puntzakjes. Wij vinden het belangrijk dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan en daarom maken wij gebruik van lokale telers. Wil jij ook zo’n hippe frietwagen op een van de scholen huren? Neem dan contact op met Frietonwheels.

De lekkerste snacks voor tussendoor!

Jouw scholieren zullen een heerlijke snack voor de lekkere trek zeker waarderen. En een versgesneden frietje gaat er zo in! De warme snacks zorgen er vast en zeker voor dat de scholieren na de pauze weer met veel plezier aan het leren gaan. Ons menu heeft voor ieder wat wils.

    • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een frikandel, kroket of kaassoufflé
    • Classic menu: bovengenoemde plus: hamburger, kipnuggets, bamischijf, kipcorn of Mexicano
    • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pulled pork, pittige kip of stoofvlees
    • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Deze menu’s zijn ideaal voor een snelle snack tussen al het leren door. Hierdoor zullen de scholieren met een goed gevoel de dag doorkomen.

Ook leuk: frietfiets huren

Heb je een kleinere kantine of minder ruimte in de school en ben je op zoek naar een eenvoudiger alternatief? Dat kan bij Frietonwheels! Wij verhuren ook de sfeervolle frietfiets. De frietfiets is ideaal voor binnenlocaties of op plekken waar er minder ruimte is. Ons menu voor de frietfiets blijft hetzelfde als bij onze grotere frietkarren.

Wil je op je school liever een groot feest organiseren? Naast onze hippe frietwagens en sfeervolle frietfietsen verzorgen wij via Lumineux ook verschillend meubilair, tenten, scheidingswanden, bars, spelletjes en outdoor heaters. Lijkt het je leuk om deze materialen te gebruiken? Neem dan direct contact op met Frietonwheels.

Frietkraam huren voor op scholen

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor op scholen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels maak je de schooldag leuk!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op