Open dag

Frietonwheels op de open dag

Je organiseert een open dag en nu ben je op zoek naar de lekkerste hapjes voor je evenement. Een lekkere hap die de bezoekers graag willen nuttigen in de pauzes. Dan ben je bij Frietonwheels aan het juiste adres voor het huren van een frietkraam bij je open dag! Wij hebben namelijk diverse sfeervolle frietkramen die elke open dag gezellig maken en die bij veel bezoekers een leuke indruk achterlaat. Frietonwheels is een handig concept waarin we mobiele frietkramen op evenementen, zoals open dagen, neerzetten. De knusse snackwagens zorgen voor een gezellige sfeer! Bij ons is het van belang dat de aardappelen van de beste kwaliteit zijn. Ze worden geteeld in de zware klei op onze boerderij in Zeewolde. Onze frietbakkers zorgen er voor dat ze omgetoverd worden tot een lekker frietje in een puntzak.

Een lekkere snack: voor ieder wat wils

Tijdens open dagen vergaren mensen veel informatie en wat is nu lekkerder dan even snel een snackje eten. Ook daarvoor heeft Frietonwheels de ideale oplossing. Wij verkopen namelijk naast verse friet ook smakelijke snacks. Je kunt bij ons kiezen uit diverse menu’s.

    • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kroket, frikandel of kaassoufflé
    • Classic menu: bovengenoemde plus: kipcorn, bamischijf, Mexicano, kipnuggets of hamburger
    • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.
    • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Ideaal: frietfiets huren

Wil je liever een kleinere variant op de gezellige frietkraam? Dat kan! Bij ons kun je naast een frietkraam huren ook een frietfiets huren. De frietfiets past perfect in kleinere binnenruimtes, zoals kantines of kleine feesttenten.

Bij LX Lumineux verzorgen we naast onze frietwagens en frietfietsen ook al het praktische materiaal om je eigen open dag helemaal naar wens in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoere tafels en stoelen, praktische afscheidingen, gezellige bars en hippe tenten. Daarnaast verzorgen we ook allerlei gezellige amusement producten. Denk hierbij aan verkoopkramen, springkussens en  opblaasfiguren die ideaal zijn om de bezoeker helemaal enthousiast te maken. En verder verhuren we voetbaltafels, airhockytafels, tafeltennistafels en nog veel meer! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Frietkraam huren voor een fantastische open dag!

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels voor je open dag? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030-2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Huur een frietkraam voor je open dag van Frietonwheels en je dag is helemaal compleet!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op