Communie

Frietonwheels op je communiefeest

Ga jij binnenkort je communie doen en een communiefeest geven? En wil je daar graag lekkere friet en snacks bij? Huur dan een gezellige frietkraam voor de communie met de lekkerste versgesneden frietjes en warme snacks. Bij Frietonwheels hebben we een ideaal concept waarmee we met onze mobiele frietwagens snel bij elk feestje of evenement aanwezig zijn. Lekker en gezellig dus. Onze professionele frietbakkers bakken de frieten van de beste kwaliteit aardappelen. Die kopen wij in bij lokale telers. Dat zijn aardappelen uit de echte zware klei waardoor ze extra lekker smaken. Wil jij ook graag heerlijk goudbruin gebakken frietjes op je communiefeest? Huur dan een frietkraam van Frietonwheels voor je communie.

Ambachtelijk gebakken frieten

Jouw communiefeest wordt een groot succes met de lekkerste snacks voor groot en klein. Want wat is nu leuker dan cadeautjes krijgen en tussendoor van lekkere hapjes genieten? Frietonwheels heeft drie menu’s waaruit gekozen kan worden. Voor ieder wat wils!

  • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kroket, frikandel of kaassoufflé
  • Classic menu: bovengenoemde plus: bamischijf, hamburger, kipnuggets, Mexicano of kipcorn
  • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pulled pork, pittige kip of stoofvlees
  • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Ook leuk: frietfiets huren

Vier je je communie met een wat kleiner feestje? Voor een feest op een kleine locatie is een snackwagen wellicht te groot. Gelukkig heeft Frietonwheels een leuk alternatief! Je kunt bij ons ook een leuke frietfiets. Die neemt natuurlijk aanzienlijke minder ruimte in. Maar de frieten smaken er niet minder om. Ook wat betreft het aanbod snacks kom je niets tekort Bij de frietfiets bieden we dezelfde menu’s aan. Onze frietfietsen zijn ook in allerlei thema’s te huur.

Vier je je communie bij je thuis op een locatie waar niet veel voorzieningen zijn? Dan wij ook zorgen voor de complete aankleding van je feest. Naast onze hippe frietwagens en sfeervolle frietfietsen verzorgen wij via Lumineux ook verschillend meubilair. Daarbij hebben we het over partytenten, outdoor heaters, bars en koelkasten en meubilair en de leukste spelletjes. Contacteer Frietonwheels direct door onderstaand nummer te bellen of door naar ons email adres te mailen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Frietkraam huren voor een fantastische communi!

Wil je graag meer informatie over de snackwagens van Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor je communie feest? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elke communie feest compleet!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op