Zakelijke evenementen

Huur een frietkraam voor jouw zakelijke evenement

Organiseer je binnenkort een zakelijk evenement en ben je nog op zoek naar lekker eten dat goed bij het evenement past? Dan ben je bij Frietonwheels bij het juiste adres. Wij verhuren de sfeervolste frietkramen voor zakelijke evenementen. Wij maken namelijk van hoge kwaliteit aardappelen de lekkerste versgesneden frietjes. Wij vinden het belangrijk dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan en daarom maken we gebruik van lokale telers. Ook zorgen wij van Frietonwheels voor professionele frietbakkers die de lekkere aardappelen in eerlijk zonnebloemolie bakken. Onze frietkramen zijn daarnaast ook nog in verschillende thema’s en varianten te huren. Wil je ook graag zo’n sfeervolle snackwagen huren voor je zakelijke evenement? Neem dan snel contact op met Frietonwheels, je kunt bij ons terecht voor al je vragen.

Een smakelijk vers frietje voor tussendoor

Jouw evenement wordt een groot succes met een lekkere hap voor tussendoor. Zo kunnen al je bezoekers weer even energie opdoen voor de volgende presentatie. En wat is nu beter bij verse friet dan een lekkere warme snack? Wij hebben drie menu’s waaruit gekozen kan worden. Voor ieder wat lekkers!

  • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kaassoufflé, kroket of frikandel
  • Classic menu: bovengenoemde plus: kipnuggets, bamischijf, kipcorn, Mexicano of hamburger
  • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pittige kip, stoofvlees of pulled pork
  • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Onze menu’s zijn handig voor elke snelle snack tussen de gesprekken door. Hierdoor voelen de bezoekers zich goed en gaan ze langer genieten van het evenement.

De frietfiets als leuk alternatief

Wordt het evenement in een kleinere locatie gegeven en past daar de frietkraam niet in? Dan hebben wij een leuk alternatief met onze frietfietsen. De frietfiets biedt dezelfde drie menu’s als onze snackwagens. Ook zijn er verschillende varianten en thema’s frietfietsen, passend bij elk evenement.

Het zakelijke evenement aankleden met leuke meubilair en een bar? Dat kan bij Frietonwheels! Naast onze hippe frietwagens en sfeervolle frietfietsen verzorgen wij via Lumineux ook verschillend meubilair, tenten, scheidingswanden, meerdere thema’s tafels en stoelen, spelletjes en outdoor heaters. Neem voor informatie contact met ons op.

Frietkraam huren voor een geweldig zakelijk evenement

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren voor je zakelijke evenement? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elke zakelijke evenement compleet!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op