Frietkraam huren in Alphen aan den Rijn

Frietkraam huren in Alphen aan den Rijn bij Frietonwheels

Een feestelijke frietkraam huren in Alphen aan den Rijn voor een feest of evenement? Ga daarvoor naar Frietonwheels. Bij ons kun je terecht voor een een frietkraam of snackwagen huren, ook in Alphen aan den Rijn. Is onze frietwagen te groot voor je feest of evenement? Dan kun je bij ons ook een zeer feestelijke frietfiets huren. Je bent bij Frietonwheels hoe dan ook verzekerd van een gezellige sfeer en lekkere friet en snacks voor elke gelegenheid. Onze professionele frietbakkers in de frietkraam bakken heerlijk verse frites en serveren die in een gezellige puntzak op jouw evenement in Alphen aan den Rijn. En alsof dat niet genoeg is, bakken ze er ook snacks naar keuze bij. Wil jij ook een feestelijke frietkraam of snackwagen huren in Alphen aan den Rijn? Bel of mail ons voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Frietjes van de beste aardappelen

Een fijne puntzak met heerlijke friet gaat er op een feestavond altijd wel in. Dat is algemeen bekend. En dat maakt een frietkraam huren in Alphen aan den Rijn zo leuk. Die bevestiging krijg je als je iedereen met een tevreden lach ziet genieten van onze patat uit de frietkraam van Frietonwheels. Wij maken ons frieten namelijk van de beste aardappelen van lokale boeren uit de directe omgeving. Onze professionele frietbakkers frituren ze in de snackwagen goudgeel en knapperig gebakken in zuivere zonnebloemolie. Een frietkraam huren in Alphen aan den Rijn is een feestje voor iedereen!

Je eigen snack assortiment kiezen

Bij een gezellige puntzak heerlijke frieten, hoort uiteraard ook een smakelijke snack. En niet toevallig kun je dat bij Frietonwheels ook regelen. We hebben drie aantrekkelijke snackmenu’s waaruit je kunt kiezen:

  1. Basic menu: puntzak friet, acht soorten snacksauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé, eventueel geserveerd op een wit zacht broodje
  2. Classic menu: dat is uitgebreid met een mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  3. Exclusief menu: combinatie van menu 1 en 2, aangevuld met pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Bekijk de menu’s via onderstaande knop en contacteer ons om een frietkraam te huren in Alphen aan den Rijn.

Frietkar huren voor je evenement of feest

Een goed feest, festival of ander evenement kan eigenlijk niet zonder een fijne puntzak friet. Daarom is een frietkar huren in Alphen aan den Rijn een zeer goed idee. Zeker voor iedereen die een bruiloft, verjaardag, schoolfeest of een communie te vieren heeft. Maar lekker snacken tijdens een open dag of congres is natuurlijk ook niet te versmaden. En heb je iets te vieren op de bouwplaats van je nieuwe bedrijfspand? Dan doe je de harde werkers ter plekke een zeer groot plezier met een snackwagen huren! Wist je overigens dat je bij ons ook een frietfiets kunt huren? Dit is ideaal voor als je geen frietkar op je terrein kwijt kunt.

Direct een frietkraam huren in Alphen aan den Rijn

Ook een frietkraam of frietfiets huren in Alphen aan den Rijn? Of kunnen we je meer vertellen over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op