Frietkraam huren in Amersfoort

Bij Frietonwheels een gezellige snackwagen huren in Amersfoort

Feestje, festival of ander evenement? Je maakt het extra gezellig door een frietkraam te huren in Amersfoort van Frietonwheels. Onze frietkramen zijn helemaal uitgerust om iedereen te voorzien van friet en snack zoals je die ook in de snackbar vindt. Maar dan nog lekkerder! We frituren het allemaal op locatie in Amersfoort. Makkelijk, gezellig en super lekker! Door een frietkraam te huren trakteer je je gasten op lekker verse friet en warme snacks, waarmee je ze net even iets anders voorschotelt dan een bakje pinda’s en kaasstengels. Voor elk evenement hebben wij een passende snackwagen om te huren. Of kies je liever voor een frietfiets huren in Amersfoort? Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Frietonwheels.

De lekkerste friet vers gebakken op locatie

Vers gebakken friet met een lekkere snack op een feestelijke locatie; dat wil toch iedereen? Met een frietkraam huren op je evenement of feest doe je iedereen dan ook een groot plezier. Uit ervaring weten wij dat je gasten gegarandeerd genieten van verse friet in een gezellige puntzak van onze frietwagen. Onze ambachtelijk in zonnebloemolie gebakken frieten worden gemaakt van robuuste smaakvolle aardappelen die lokale telers in zware klei verbouwen. Wil jij die ook proeven en een feestelijke frietkar huren in Amersfoort? Bel of mail ons dan voor een offerte.

Kies zelf je menu en snack assortiment

In onze frietkraam serveren wij naast super lekkere friet ook een aantal passende snacks waarmee je een compleet frietmenu kunt samenstellen. Welke snacks dat zijn, bepaal je zelf. Je kunt bij ons kiezen uit drie menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé en/of witte zachte broodjes
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Bekijk onze menu’s via onderstaande knop en neem contact met ons op om een snackwagen te huren in Amersfoort voor jouw feest of evenement.

Frietkar in Amersfoort huren voor alle bijeenkomsten

De aanwezigheid van een frietkraam op wielen van Frietonwheels is een verrijking voor alle soorten bijeenkomsten. Heb je een bruiloft, verjaardag, schoolfeest of communie te vieren? Vullen wij de catering op een open dag of congres aan? Of vieren wij de afronding van een bouwproject met je mee door het plaatsen van een frietwagen op de bouwplaats? Voor elke gelegenheid kun je een frietkraam huren in Amersfoort bij jou op locatie.

Direct een frietkraam huren in Amersfoort

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in Amersfoort? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op