Frietkraam huren in Amsterdam

Frietonwheels voor jouw feesten in Amsterdam

Ga jij binnenkort een feest of evenement organiseren, en wil je hierbij graag een frietkraam huren in Amsterdam? Neem dan contact op met Frietonwheels. Wij zijn een professioneel bedrijf met leuke en sfeervolle mobiele frietwagens die je kunt huren. Onze frietwagens kunnen gemakkelijk naar elk feestje of evenement in Amsterdam rijden. Daar bereiden onze vakkundige frietbakkers de lekkerste friet voor je. De aardappels worden in eerlijke zonnebloemolie gebakken en omgetoverd tot lekkere warm versgesneden frietjes in sfeervolle puntzakken. Wij vinden hoge kwaliteit en duurzaamheid van groot belang. Onze aardappels worden daarom lokaal geteeld in zware klei. Je kunt onze frietwagens in verschillende varianten huren. Zo past er altijd wel een frietkar prima bij jouw feestje of evenement. Wil je graag een frietkraam huren in Amsterdam? Neem dan snel contact op met Frietonwheels.

Naast warme frietjes ook lekkere snacks

Je bent tijdens het evenement of feest in Amsterdam druk bezig om alles in goede banen te leiden. Wat betreft het eten hoef je je geen zorgen te maken. Frietonwheels neemt dit namelijk van je over tijdens de drukte van de dag. Onze professionele frietenbakkers bakken lekker goudgele frieten voor jouw gasten. Ze kunnen bij ons uit drie menu’s kiezen. Zo zit er voor iedereen altijd wat lekkers bij.

 • Basic menu: heerlijk versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een frikandel, kroket of kaassoufflé
 • Classic menu: bovengenoemde plus: hamburger, Mexicano, bamischijf, kipcorn of kipnuggets
 • Exclusief menu: bovengenoemde plus: pulled pork, pittige kip of stoofvlees
 • Loaded fries: versgesneden friet met een heleboel overheerlijke toppings

Onze menu’s zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor zowel jong als oud zit er altijd een lekkere snack tussen. Zo kunnen je gasten prima de dag doorkomen. Dat wordt een gezellig feest! Bekijk ons menu via onderstaande knop of neem contact op om een snackwagen te huren in Amsterdam.

Frietonwheels: laat elk feestje slagen

Bij Frietonwheels kun je in diverse varianten een frietkraam huren in Amsterdam. Zo kun je voor een frietkraam kiezen die helemaal past bij het feestje dat je gaat organiseren. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt met evenementen waar onze snackwagen huren een prima keuze voor is. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over andere mogelijkheden voor het huren van een frietkraam in Amsterdam.

  • Verjaardag: een verjaardag staat gegarandeerd voor een gezellig feest. Frietonwheels verzorgt voor je hele familie en al je vrienden het lekkerste eten, zo kan jouw dag niet meer stuk
  • Zakelijk evenement: een frietkar huren is ook een prima keuze voor formele evenementen. Doordat je kunt kiezen uit verschillende varianten snackwagens zit er altijd een tussen die perfect past bij jouw zakelijke bijeenkomst.
  • Open dagen: open dagen vergen vaak veel energie door alle nieuwe informatie die de bezoekers in zich opnemen. Laat ze lekker genieten van een warm frietje uit onze snackwagen zodat ze weer vol energie naar het volgende informatiepunt kunnen.
  • Scholen: hardwerkende scholieren of studenten zullen tijdens de lunch een warme snack of lekker frietje van de frietkraam zeker waarderen. Een frietwagen is een leuke verrassing voor tussendoor! Zo maak je er wel een heel speciale schooldag van.
  • Bruiloften: gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij een trouwfeest hoort het lekkerste eten. Maar natuurlijk ook snacks voor de lekkere trek. Dat is ideaal tussen al het feesten en dansen door. Jouw gasten zullen beslist uren doorfeesten tot in de vroege ochtenduurtjes.
  • Bouwcatering: wil je de hardwerkende bouwmannen tijdens de lunch trakteren op een kroketje of frikandel? Ideaal voor een goede pauze zonder dat de werkzaamheden onnodig lang stilliggen.
  • Bedrijfsfeesten: een lekkere snack bij het bedrijfsfeest maakt iedereen ongetwijfeld blij en tevreden. Zo maak je er ongetwijfeld een goed feest van. Ook hier is een frietwagen huren een prima keuze.
  • Communie: lekker snacken en feesten na het spannende moment.

Ook leuk: sfeervolle frietfiets huren in Amsterdam

Wil je je evenement liever op een kleinere locatie laten plaatsvinden en is daar niet genoeg ruimte voor een frietkraam? Dan komen wij met de ideale oplossing. Bij ons huur je namelijk ook de frietfiets. De frietfiets is net wat eenvoudiger dan de grote frietkar. Maar we bieden hetzelfde menu aan. Ook kun je onze frietfietsen in meerdere varianten huren in Amsterdam. Zo past de frietfiets bij elk evenement of feestje.

Nog meer keuzes bij Frietonwheels

Naast onze frietfietsen en frietwagens kun je bij ons ook informeren over alles wat je nodig hebt om je feest of evenement mooi aan te kleden. Dat verzorgen we via Lumineux. Denk bijvoorbeeld aan verschillende maten tenten, ideaal voor een feest dat buiten plaatsvindt. Of verschillende stijlen tafels en stoelen, leuke spellen, scheidingswanden en outdoor heaters voor wanneer de temperatuur in Amsterdam zakt in de avond

Frietkraam huren in Amsterdam en contactgegevens

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Amsterdam? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kunt ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elk evenement of feest een hit!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op