Frietkraam huren in Den Bosch

Frietonwheels frietkar huren in Den Bosch

Ga jij binnenkort een groot feest of gezellig evenement organiseren en wil je daar graag een leuke stand bij met lekkere snacks? Dan kunnen wij van Frietonwheels je prima helpen! Wij verhuren namelijk de leukste frietkarren in Den Bosch met verschillende thema’s. Er zit altijd wel een leuke variant frietwagen tussen die goed bij jouw feest of evenement past. Wij van Frietonwheels vinden het belangrijk dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom gebruiken we alleen aardappelen die lokaal geteeld worden in zware klei. Dit garandeert de lekkerste en beste kwaliteit aardappels. De professionele frietbakkers van Frietonwheels maken heerlijke warme friet in eerlijke zonnebloemolie. Die friet wordt vervolgens geserveerd in feestelijke puntzakken, passend bij het thema van je evenement. Zo maken we ieder evenement tot een leuk feestje! Wil je graag een frietkraam huren in Den Bosch? Neem dan contact op met Frietonwheels voor de mogelijkheden.

Vers gesneden friet en warme snacks

Wordt het een groot of druk evenement of feest en wil je ook lekker gaan genieten met alle gasten? Geen zorgen, wij van Frietonwheels nemen je de zorg voor de catering tijdens het feest of evenement uit handen. Dat betekent dat jij lekker mee kunt genieten van het feest. We bieden de keuze uit drie menu’s. Voor ieder wat wils!

 • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kaassoufflé, frikandel of kroket
 • Classic menu: gelijk aan Basic menu plus: Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
 • Exclusief menu: gelijk aan Classic menu plus: pulled pork, stoofvlees of pittige kip

Onze menu’s zijn ideaal voor jong en oud. Iedereen kan altijd wel van zo’n lekkere snack of warm frietje genieten. Dat wordt een gegarandeerd leuk feest!

Frietkarren: geschikt voor allerlei evenementen in Den Bosch

Wil je graag een frietkar huren in Den Bosch? De frietwagen van Frietonwheels kun je voor veel verschillende evenementen huren. Hieronder hebben we een lijstje met voorbeelden gemaakt waarvoor je onze snackwagen kunt huren in Den Bosch. Maar ook voor andere feesten en evenementen hebben we een leuke, passende frietkar. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

 • Communie: lekker snacken en feesten na het spannende moment.
 • Bruiloften: jullie gaan trouwen en jullie willen hier graag een super leuk spektakel van maken! Bij al het dansen en feesten is een lekkere warme snack echt ideaal. Zo kunnen jullie en alle gasten nog lekker lang doorgaan met feesten tot in de late uurtjes.
 • Open dag: alle bezoekers zijn de hele dag druk bezig met informatie opslaan. Een lekker warm frietje is de ideale pauze voor tussendoor. Zo kunnen de bezoekers na het snacken weer vol energie door naar het volgende informatiepunt.
 • Verjaardag: jij of iemand die je kent is jarig en alle familie en vrienden zijn uitgenodigd. Wil je je gasten lekker verwennen met een sfeervolle frietkraam vol lekkers? Huur dan Frietonwheels in!
 • Zakelijk evenement: ook voor zakelijke evenementen zijn onze frietkarren prima geschikt. Onze frietwagens hebben een formeel uiterlijk waardoor de sfeervolle wagens hier prima bij passen.
 • Bedrijfsfeest: ook wanneer je een bedrijfsfeest organiseert is een snackwagen huren een slim idee. Je collega’se genieten van lekkere hapjes, en de frietkarren van Frietonwheels passen bij elk thema.
 • Bouwcatering: tijdens de bouw moeten er behoorlijk zware werkzaamheden uitgevoerd worden. Een goede maaltijd tijdens de lunch is dan heel belangrijk. Hiervoor kun je onze frietwagen huren in Den Bosch. Lekker eten zonder dat de werkzaamheden lang stil komen te liggen.
 • Scholen: het evenement op school wordt ongetwijfeld een succes met een frietkar op het schoolplein.

Ook leuk: frietfietsen voor in Den Bosch

Ben je bezig met het organiseren van een wat kleiner evenement en denk je dat een grote snackwagen misschien net niet past? Wij van Frietonwheels verhuren ook een leuk alternatief. Namelijk de sfeervolle frietfiets! Onze frietfietsen zijn net wat kleiner dan de grotere frietkarren. Maar ze bieden wel evenveel sfeer en hetzelfde menu. De ideale optie voor een wat kleiner evenement dus!

Wat biedt Frietonwheels nog meer?

Bij Frietonwheels verzorgen we ook leuk aankleed materiaal voor jouw evenementen of feesten. Dat doen we via Lumineux. Naast het huren van een frietkar in Den Bosch kun je bij Lumineux terecht voor leuke bars, meubilair, scheidingswanden, partytenten in verschillende formaten, outdoor heaters voor de koudere dagen en de leukste spelletjes.

Frietkraam huren in Den Bosch

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Den Bosch? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elk evenement of feest een hit!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op