Frietkraam huren in Den Haag

Frietonwheels frietkramen in Den Haag

Frietonwheels heeft mooie sfeervolle mobiele frietwagens te huur in Den Haag voor evenementen en feesten. Ga jij binnenkort een feest of evenement organiseren en ben je op zoek naar een leuke stand waar je de bezoekers mee kunt verblijden? Dan is Frietonwheels de frietbakker voor jou. Frietonwheels heeft verschillende frietkarren in allerlei verschillende stijlen zodat er altijd een frietkar is die goed bij jou feest of evenement in Den Haag past. Onze professionele frietbakkers maken met aardappelen van hoge kwaliteit de lekkerste frieten. Die aardappelen worden op lokaal in zware klei geteeld, en vervolgens door onze frietbakkers in eerlijke zonnebloemolie gebakken. De frietjes worden uiteindelijk geserveerd in vrolijke puntzakken. Zo maken we ieder evenement tot een leuk feestje! Wil je graag een frietkraam huren in Den Haag of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact op met Frietonwheels.

Warme snacks en vers gesneden friet

Heb je zin om zelf ook lekker mee te feesten of te genieten van je evenement in Den Haag en heb je geen zin om je zorgen te maken over de catering? Dan kan Frietonwheels je daar perfect mee helpen. Onze professionele frietenbakkers bakken lekker goudgele frieten voor jou en je gasten. Zo kun jij ook lekker genieten. Voor de gasten en bezoekers bieden wij de keuze uit drie menu’s.

 • Basic menu: heerlijk versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kroket, kaassouffle of frikandel
 • Classic menu: gelijk aan Basic menu plus: hamburger, bamischijf, kipcorn, Mexicano of kipnuggets
 • Exclusief menu: gelijk aan Classic menu plus: pulled pork, pittige kip en stoofvlees

Onze menu’s zijn geschikt voor een groot doelgroep, van jong tot oud. Voor ieder wat wils!

Ook leuk: Frietonwheels voor verschillende evenementen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze frietkramen en wil je graag weten op welke evenementen de frietkar allemaal kan staan? Wij zetten de verschillende evenementen waarvoor je een snackwagen kunt huren in Den Haag voor je op een rij. Natuurlijk zijn ook andere plaatsen en evenementen mogelijk. Laat het Frietonwheels weten als je vragen hebt, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 • Open dagen: een frietwagen is een handige uitkomst tijdens een open dag. Lekker makkelijk en het geeft bezoekers weer energie om nog veel informatiepunten op te zoeken
 • Zakelijke evenementen: ook zijn onze frietkarren prima geschikt voor formele gelegenheden. Vanwege het sfeervolle uiterlijk van de frietkraam is het ook een goede keuze voor zakelijke evenementen.
 • Scholen: warme friet en een lekkere snack zal door elke leerling of student tijdens de lunch zeker gewaardeerd worden. Een frietwagen huren voor een evenement op school is dan ook zeker een goede keuze.
 • Bedrijfsfeesten: even een lekker warm hapje eten tijdens het borrelen met je collega’s of werknemers is altijd een goed idee. Zo kan het vrolijk kletsen doorgaan tot in de late uurtjes.
 • Bouwcatering: tijdens de bouw moeten er flink wat zware werkzaamheden uitgevoerd worden. Een goede maaltijd mag dan tijdens de lunch zeker niet ontbreken. Ook hiervoor kun je onze frietwagen huren. Lekker eten zonder dat de werkzaamheden te lang stil komen te liggen.
 • Verjaardag: het is feest en daar horen lekkere versnaperingen bij! Een vers frietje voor opa en een lekkere kaassoufflé voor je neefje. Van jong tot oud, al je gasten zullen heerlijk genieten van de gehuurde frietkar in Den Haag.
 • Bruiloften: een spannend moment dat je hele leven bij blijft. En vooral een groot en fantastisch feest! Trakteer je gasten op een lekkere snack voor tussendoor en jullie kunnen dansen en borrelen tot in de vroege ochtenduurtjes.
 • Communie: lekker snacken en feesten na het spannende moment!

Naast deze lijst aan evenementen zijn er natuurlijk genoeg andere locaties en feestjes waar de snackwagen prima bij past. Wil je graag meer informatie? Informeer bij Frietonwheels.

Ook leuk: frietfietsen in Den Haag

Wil je graag een frietkraam huren in Den Haag, maar is je locatie hier nu eigenlijk net iets te klein voor? Geen zorgen! Frietonwheels heeft ook nog een andere optie en dat is de frietfiets. De frietfiets is een leuk alternatief van de snackwagen. De frietfiets is een stukje eenvoudiger, maar biedt hetzelfde menu. Een leuk en sfeervolle alternatief op de frietkar!

Leuke extra’s naast onze frietwagens

Frietonwheels verzorgt naast de frietwagen en frietfiets ook nog allerlei aankleed materialen voor evenementen. Dit doen we via Lumineux. Wij verzorgen bijvoorbeeld tenten in verschillende maten, tafels en stoelen in verschillende stijlen, leuke spelletjes, scheidingswanden, barren en outdoor heaters. Ideaal om jouw feest in Den Haag in je gekozen stijl mee aan te kleden.

Frietkraam huren in Amsterdam

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Den Haag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kan ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elk evenement of feest een hit!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op