Frietkraam huren in Gouda

Snackwagen huren in Gouda bij Frietonwheels

Een frietkraam huren in Gouda voor een feest of evenement is altijd een schot in de roos! Dus vier je binnenkort een groot feest of organiseer je een congres of festival? Dan kunnen wij je verzekeren dat je met een frietkraam huren in Gouda veel punten scoort bij je gasten. Een frietkraam met professionele frietbakkers aan boord die voor je gasten een heerlijke puntzak met friet volscheppen en uitserveren, is al een feestje op zich. Snackje erbij en smullen maar! Een feestelijke frietkraam of snackwagen huren doe je bij de specialisten van Frietonwheels. Is een frietkraam te groot voor je feestlocatie? Geen nood; dan kun je bij ons ook een handige frietfiets huren in Gouda. Bel of mail ons voor meer informatie.

Onze frietaardappelen: de smaak is raak!

Je kunt de klok erop gelijk zetten; halverwege een feestavond krijgen je gasten trek in iets lekkers. Gelukkig was jij zo slim om een frietkraam in Gouda te huren. Voor een lekkere puntzak patat is iedereen bereid om in de rij te gaan staan. Zeker als ze proeven hoe lekker onze friet is. Die is gemaakt van de beste aardappelen uit de Nederlandse klei van lokale boeren. De friet bakken we in zuivere zonnebloemolie prachtig goudgeel en knapperig. Dat smaakt geweldig! Een frietkraam huren in Gouda is dus altijd een schot in de roos.

Kies je eigen snack assortiment

Bij lekkere trek hoort ook een lekkere snack. Dus naast een gezellige puntzak heerlijke frieten, kun je bij onze ervaren frietbakkers ook een aantal bijpassende snacks bestellen. Welke vind jij lekker? Als gastheer of -vrouw mag je zelf kiezen welke snacks je wilt. We hebben drie aantrekkelijke menu’s:

  1. Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten snacksauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé, eventueel op een wit zacht broodje
  2. Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  3. Exclusief menu: combinatie van menu 1 en 2, aangevuld met pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkar huren voor je evenement of feest

Een puntzak friet met een lekkere snack is zo af en toe heel gezellig. Daarom is een frietkar huren in Gouda altijd op zijn plaats. Zeker voor een bruiloft, verjaardag, schoolfeest en/of communie. En ook voor open dagen of congressen; Je gasten zien onze frietkar altijd graag verschijnen op een bijeenkomst. En als er iets te vieren is op de bouwplaats? Dan doe je je de harde werkers ter plekke geen groter plezier dan met het huren van een frietkraam.

Direct een frietkraam huren in Gouda

Wil jij ook een frietkraam of frietfiets huren in Gouda? Of wil je meer informatie over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op