Frietkraam huren in Maarssen

Bij Frietonwheels een snackwagen huren in Maarssen

Heb je iets te vieren of te organiseren? Een feest of een evenement. Met een frietkraam huren in Maarssen zet je de kers op de taart van elke publieke bijeenkomst. Wij zijn de organisatie waar je voor elke gelegenheid een compleet ingerichte frietkraam kunt huren, inclusief ervaren frietbakkers die weten hoe ze een feestje moeten opleuken. Zij bakken in de snackwagen voor je gasten lekkere verse friet en snacks. Op locatie bereid zijn dat natuurlijk altijd welkome traktaties! Voor een feestelijke frietkraam of leuke snackwagen huren in een bepaald thema ga je dus naar Frietonwheels. Denk je dat een frietkraam te groot is voor je feest? Dan kun je bij ons ook een frietfiets huren in Maarssen. Die kun je makkelijk in een zaaltje kwijt. Er is dus veel mogelijk bij Frietonwheels. Bel of mail ons over wat wij voor je kunnen betekenen.

Topkwaliteit aardappelen uit Nederlandse bodem

Vrijwel iedereen krijgt op een feest in de loop van de avond lekkere trek. Dat is het moment waarop je met een frietkraam huren in Maarssen je slag kunt slaan. Als je gasten weten dat ze een heerlijke puntzak patat aangeboden krijgen om die lekker met de vingers op te mogen eten, zie je gegarandeerd alleen nog maar lachende gezichten. Onze friet is dan ook superlekker. Wij maken ze zelf van de beste aardappelen uit de Nederlandse klei van boeren uit de omgeving. Die frieten bakken we in zuivere zonnebloemolie prachtig goudgeel en knapperig. Dat moet iedereen geproefd hebben! Met een frietkraam huren in Maarssen kunnen veel mensen daarvan proeven. Vraag direct een offerte aan.

Snack assortiment naar keuze

Onze ervaren frietbakkers bakken in de frietkraam perfecte frietjes en serveren deze in een gezellige puntzak. En daar kan iedereen ook nog een of meer snacks aan toevoegen. Welke snacks dat zijn, mag je zelf bepalen. Er is keuze uit drie aantrekkelijke menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten snacksauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé al dan niet op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: combinatie van de eerste 2 menu’s, aangevuld met pulled pork, pittige kip of stoofvlees

Frietkar of frietfiets huren voor je evenement of feest in Maarssen

Elk feest of elk evenement is de perfecte gelegenheid voor een frietkar huren in Maarssen van Frietonwheels. Dat kan bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, schoolfeest en/of communie zijn. Maar ook een open dag of congres. En als er op een bouwplaats een project wordt opgeleverd, zijn wij vaak van de partij om alle bouwvakkers en genodigden te trakteren op een zak heerlijk friet uit de snackwagen. Er is altijd een goede reden voor een frietkraam huren in Maarssen.

Direct een frietkraam huren in Maarssen

Wil jij ook een frietkraam of frietfiets huren in Maarssen? Of wil je meer informatie over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op