Frietkraam huren in Mijdrecht

Snackwagen huren in Mijdrecht bij Frietonwheels

Ben je op zoek naar een leuke aanvulling voor je feest, congres of evenement in Mijdrecht? Dan is een hippe frietkraam huren in MIjdrecht van Frietonwheels een zeer leuke mogelijkheid. Onze frietkraam heeft alles aan boord wat je bij een moderne snackbar ook vindt. Het verschil is dat wij de frieten en snacks ter plekke in onze foodtruck bereiden en op je evenement komen brengen. Handig, lekker en gezellig! Een frietkraam huren van Frietonwheels staat gelijk aan je gasten trakteren op een lekker snack bij lekkere trek. Je kunt bij ons verschillende snackwagens, frietfietsen en frietkarren huren. Meer weten? We vertellen je er graag meer over. Neem daarom contact met ons op voor een frietwagen huren in Mijdrecht.

Vers gebakken friet voor alle gelegenheden

Met het huren van een frietkraam voor je evenement of feest weet je zeker dat je met je gasten geniet van verse en knapperig goudgeel gebakken friet die we presenteren in een feestelijke puntzak. De heerlijke frieten uit de snackwagen van Frietonwheels zijn om je vingers bij af te likken. Het geheim hiervan is dat we onze aardappels inkopen bij lokale telers die de aardappels in de zware klei verbouwen. Dat geeft de aardappels heel veel smaak. Wij maken er mooie friet van die we knapperig frituren in zuivere zonnebloemolie. Wil jij ook een frietkar huren in Mijdrecht? Neem dan contact op met Frietonwheels.

Lekkere friet vraagt om lekkere snacks

Lekkere friet vraagt om een lekkere bijpassende snack. Wij hebben daarom drie snack assortimenten op het menu staan. Bij het huren van een snackwagen kun je kiezen uit een:

  • Basic menu met heerlijke vers gesneden frietjes, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé en/of een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: dat zijn de eerste 2 menu’s plus pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkar huren voor elk evenement in Mijdrecht

Bij Frietonwheels kun je een frietwagen huren in Mijdrecht voor alle soorten evenementen en festivals. Dus als je een bruiloft, verjaardag, schoolfeest, communie of opening te vieren hebt, kun je bij Frietonwheels terecht. Dat geldt ook als je de catering organiseert tijdens een open dag of congres. Of wil je je gasten verrassen tijdens de oplevering van een bouwproject? Laat ons weten waarvoor je een frietkar wilt huren, wij zijn graag van de partij!

Direct een frietkraam huren in Mijdrecht

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Mijdrecht? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel ons via 030 2741609. Je kunt ons ook via de mail bereiken voor al je vragen via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op