Frietkraam huren in Rotterdam

Frietonwheels: leuk voor jouw evenement in Rotterdam

Heb jij binnenkort een evenement gepland, en moet je nog een menu samenstellen voor tijdens het feest? Huur dan nu een frietwagen bij Frietonwheels! Wij hebben sfeervolle frietkramen met het lekkerste duurzame eten. Onze professionele frietenbakkers maken namelijk van de beste aardappelen de lekkerste versgesneden frietjes. Onze aardappelen worden in zware klei geteeld en komen van lokale telers. Wij van Frietonwheels vinden het belangrijk dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom bakken we de aardappels ook in eerlijke zonnebloemolie. Uiteindelijk worden de frietjes in leuke puntzakken geserveerd. Onze frietkramen zijn ook ideaal omdat ze mobiel zijn. Wij rijden zo naar jouw feestje of evenement in Rotterdam. Daarnaast zijn onze snackwagens ook in verschillende thema’s te huren. Wij hebben voor ieder feestje een leuke frietkar! Wil je graag een frietkraam huren in Rotterdam? Neem dan snel contact op met Frietonwheels.

De lekkerste warme snacks

Zonder zorgen lekker van je feest of evenement in Rotterdam genieten. Dat kan met Frietonwheels. Wij verzorgen een menu met de lekkerste friet en warme snacks. Aan het eten hoef jij verder geen aandacht meer te besteden, want dat wordt verzorgd door onze frietenbakkers. Wij bieden de keuze uit drie menu’s. Zo hebben wij voor iedereen wat lekkers.

 • Basic menu: heerlijke versgesneden friet, witte zachte bolletjes, acht soorten saus, een kaassoufflé, kroket of frikandel
 • Classic menu: bovengenoemde plus: Mexicano, kipcorn, hamburger, bamischijf of kipnuggets
 • Exclusief menu: bovengenoemde plus: stoofvlees, pulled pork of pittige kip

Onze menu’s hebben voor iedereen wat lekkers, van jong tot oud. De lekkerste snacks voor een gezellig feest worden aangeboden in een toffe frietwagen. Dat betekent: lekker eten, maar ook zeker een gezellige sfeer.

Frietonwheels: ideaal voor elk feestje

Lijkt het je leuk om een frietkraam te huren in Rotterdam en ben je benieuwd bij welke evenementen en feestjes onze frietkramen goed passen. Wij hebben hier een overzicht aan evenementen waarbij de frietkar de ideale keuze is.

 • Scholen: de frietkar is een leuke verrassing voor studenten of scholieren. Zo kunnen ze lekker genieten van de warme snacks in de lunchpauze na de intensieve lessen. En daarna gaan ze weer met frisse moed en een volle buik aan de slag
 • Open dagen: ook tijdens de open dagen hebben bezoekers vaak trek in een lekkere snack. Na de versnapering kunnen de bezoekers weer vol energie naar de volgende informatiepunten.
 • Bedrijfsfeesten: extra leuk om je personeel of werknemers te verwennen met de frietkar tijdens een leuk bedrijfsfeestje. De sfeervolle stijl van de frietkraam gaat vast en zeker indruk maken op je werknemers.
 • Zakelijke evenementen: onze snackwagens zijn ook prima voor formele evenementen te gebruiken. De snackwagens zien er degelijk en sfeervol uit en leveren kwalitatief goed eten.
 • Bouwcatering: hardwerkende bouwmannen zullen een heerlijk warm frietje vast en zeker niet kunnen weerstaan. Trakteer ze op onze diversiteit aan snacks tijdens de lunch. Zo kunnen ze even lekker genieten zonder dat de werkzaamheden te lang stilliggen.
 • Verjaardag: jouw verjaardag is een groot feest met je hele familie en al je vrienden. Laat ze aangenaam genieten. Een lekker puntzak friet en heerlijke snacks zijn ideaal voor je jongste nichtjes en neefjes, maar zeker ook voor de oudere generaties
 • Bruiloften: vanwege het stijlvolle uiterlijk van de frietkar, is het ook een ideale stand voor je bruiloft. Na al het dansen en feesten is een lekker frietje of warme snack altijd welkom. Zo kunnen jouw gasten tot in de vroege ochtenduurtjes lekker helemaal los
 • Communie: lekker snacken en feesten na het spannende moment

Naast deze lijst aan evenementen zijn er natuurlijk genoeg andere locaties en feestjes waar je de frietkraam prima voor kan inhuren in Rotterdam. Wil je meer informatie? Frietonwheels vertelt je graag meer over de mogelijkheden van onze service.

Ook leuk: sfeervolle frietfiets huren in Rotterdam

Wordt het feestje of evenement in Rotterdam op een kleinere locatie georganiseerd? Dan hebben wij een leuk alternatief van de frietkraam. Wij verhuren namelijk ook frietfietsen. De frietfiets is net wat kleiner en daarom ook wat beter geschikt voor kleinschalige evenementen dan de frietkar. Maar de frietfiets heeft evenveel sfeer en hetzelfde menu. Heel leuk voor een kleiner of drukker bezet feest.

Frietonwheels biedt nog meer

Frietonwheels heeft naast de frietwagen en frietfiets ook nog de mogelijkheid om elk feest prachtig aan te kleden. Dit verzorgen we via Lumineux. Denk hierbij aan bijvoorbeeld allerlei stijlen tafels en stoelen, verschillende maten tenten, de leukste spelletjes, scheidingswanden en outdoor heaters. Bijzonder leuk om jouw feest of evenement in Rotterdam mooi mee aan te kleden.

Frietkraam huren in Rotterdam

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Rotterdam? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kunt ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl. Met een frietkraam van Frietonwheels is elke evenement of feest een hit!

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op