Frietkraam huren in Schoonhoven

Snackwagen huren in Schoonhoven van Frietonwheels

Gezellige frietkraam huren in Schoonhoven voor een feestje of evenement? Voor de perfecte aanvulling voor een geslaagde bijeenkomst ga je naar Frietonwheels. Bij ons huur je een compleet ingerichte frietkraam op wielen, ofwel snackwagen, waarin onze frietbakkers je gasten voorzien van verse friet en snacks, zoals je die gewend bent van de snackbar. Maar op locatie bereid smaakt dat allemaal veel beter! Voor elke gelegenheid kun je bij ons een leuke snackwagen huren in een passend thema. Is een frietkraam op wielen te groot voor je feest? Dan kun je bij ons ook een makkelijke frietfiets huren in Schoonhoven. Er is veel mogelijk bij Frietonwheels. Bel of mail ons over wat wij voor jouw bijeenkomst kunnen betekenen.

Friet van de beste aardappelen van eigen bodem

Je kent vast wel dat moment op een feest dat iedereen ineens lekkere trek krijgt. Voor die momenten is het huren van een frietkraam huren in Schoonhoven een schot in de roos. Dan staan je gasten allemaal in de rij om die verse gebakken frietjes in een puntzak te bemachtigen met een lekkere snack daarbij. De friet die we bakken snijden we van de beste aardappelen uit de zware klei van lokale boeren uit de omgeving. Uiteraard bakken wij de friet in zuivere zonnebloemolie goudgeel en knapperig. Weten hoe lekker dat is? Dan is een feestelijke frietkar huren in Schoonhoven de beste optie. Bel of mail ons voor een offerte.

Snack assortiment naar keuze

De ervaren frietbakkers in onze frietkraam op wielen bakken friet voor iedereen en serveren die in een gezellige puntzak. En wie dat wil, bestelt daar een of meerdere snacks bij. Het aanbod snacks dat we leveren, bepaal je zelf. Er zijn drie aantrekkelijke menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé al dan niet op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkraam huren voor jouw evenement of feest

Een frietkraam huren in Schoonhoven van Frietonwheels maakt van elke gelegenheid een smaakvol feestje. Zo vind je onze frietbakkers met hun frietkar vaak bij bruiloften, verjaardagen, schoolfeesten en/of communies. Maar ook bij een open dag of congres zie je ze regelmatig opduiken. En ook als er iets te vieren valt op een bouwplaats, zijn wij vaak van de partij. Er is dus altijd wel een goede reden te verzinnen die een frietkraam huren in Schoonhoven te verantwoorden maakt.

Direct een frietkraam huren in Schoonhoven

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in Schoonhoven? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op