Frietkraam huren in Uithoorn

Snackwagen huren in Uithoorn? Bel Frietonwheels

Frietonwheels is het adres voor een frietkraam huren in Uithoorn. Een frietwagen is een mobiele frituur die perfect is voor plaatsing tijdens een feest, festival congres of ander groot evenement met veel gasten. In onze compleet ingerichte frietkraam, ofwel snackwagen, serveren onze professionele frietbakkers verse friet en snacks. Alleen de smaak is anders, want op locatie zijn de smaken veel beter, zeker door onze perfecte aardappelen en bereidingswijze. Voor elke gelegenheid hebben wij een leuke snackwagen in een passend thema. Ook leuk, zeker voor de kleinere feestjes: een frietfiets huren in Uithoorn! Vraag gerust naar wat we bij Frietonwheels voor je kunnen betekenen.

Top friet van top aardappelen

Gasten op feestjes krijgen zonder uitzondering een lekkere trek. Vers gebakken friet met een heerlijke snack verhoogt dan gegarandeerd de feestvreugde. Met een frietkraam huren doe je dus iedereen een groot plezier. Zeker ook omdat je lekker met je vingers mag eten van je friet die geserveerd wordt in een gezellige puntzak. Onze friet snijden we zelf van in zware klei geteelde aardappelen die we inkopen bij telers uit de nabije omgeving. We bakken ze daarna goudgeel en crunchy in zuivere zonnebloemolie. Bel of mail ons om een offerte aan te vragen voor een frietwagen huren.

Welk menu kies jij?

De frietbakkers in onze mobiele frietkramen serveren super lekkere friet in een gezellige puntzak. Maar het kan nog gezelliger: friet met snacks! Lekker voor de stevige trek! Het aanbod snacks bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit drie menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé al dan niet op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkraam huren in Uithoorn voor je evenement of feest

Een frietkraam huren in Uithoorn betekent dat je van elke bijeenkomst een feestje maakt. Dat weten wij uit eigen ervaring door onze veelvuldige aanwezigheid voor het bakken van friet en snacks op bruiloften, verjaardagen, schoolfeesten en/of communies. Maar ook bij een open dag of congres ziet men ons als een welkome aanvulling op de bestaande catering. En als er weer een mijlpaal is bereikt bij een groot bouwproject, weet men ons moeiteloos te vinden. Er is dus altijd een goede reden om een frietkraam te huren in Uithoorn.

Frietkraam huren in Uithoorn

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in Uithoorn? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op