Frietkraam huren in Vianen

Snackwagen huren in Vianen van Frietonwheels

Frietonwheels is het adres waar je een frietkraam kunt huren in Vianen voor een feest, congres of ander groot evenement met veel gasten. Met onze compleet ingerichte frietkraam op wielen, of snackwagen, voorzien onze frietbakkers je gasten van verse friet en snacks zoals je die ook in de snackbar vindt. Maar op locatie bereid smaakt alles nog lekkerder! Dat is toch makkelijk, gezellig en super lekker voor elke gelegenheid? Voor iedere gelegenheid hebben wij een leuke snackwagen in een passend thema. Ook leuk, zeker voor de kleinere feestjes, is het huren van een frietfiets in Vianen. Vraag gerust naar wat we bij Frietonwheels voor je kunnen betekenen.

De beste friet van de beste aardappelen

Tijdens een feestje krijgt iedereen vroeg of laat lekkere trek. Dan komt vers gebakken friet met een heerlijke snack toch als geroepen, nietwaar? Met een frietkraam huren op je evenement of feest doe je dus eigenlijk iedereen een groot plezier. Zeker ook omdat je lekker met je vingers mag eten van je friet geserveerd in een gezellige puntzak. Wij snijden onze frieten zelf van in de zware klei geteelde aardappelen die we kopen bij telers in de omgeving. Die frieten bakken wij goudgeel en knapperig in smaakvolle zonnebloemolie. Wil jij ook weten hoe lekker dat is? Dan is een feestelijke frietkar huren in Vianen de beste optie. Bel of mail ons om een offerte aan te vragen.

Een friet en snack assortiment naar keuze

De frietbakkers in onze frietkramen op wielen verzorgen super lekkere friet in een puntzak. En wie daar zin in heeft, kan daarbij ook nog een of meerdere snacks bestellen. Lekker voor de stevige trek! Het aanbod aan snacks, bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit drie menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé al dan niet op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkraam huren voor jouw evenement of feest

Een frietkraam huren in Vianen van Frietonwheels maakt elke grotere bijeenkomst tot een feestje. Zo worden wij veel uitgenodigd voor het bakken van friet en snacks op bruiloften, verjaardagen, schoolfeesten en/of communies. Maar ook bij een open dag of congres zijn wij een welkome aanvulling op de bestaande catering. En als er iets te vieren valt op een bouwplaats, zijn wij ook vaak van de partij. Er is dus altijd wel een goede reden voor een frietkraam huren in Vianen.

Direct een frietkraam huren in Vianen

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in Vianen? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op