Frietkraam huren in Waddinxveen

Snackwagen huren in Waddinxveen? Kies Frietonwheels

Wil je een frietkraam huren in Waddinxveen voor een feest, festival of ander evenement? Dan is Frietonwheels graag van de partij met een snackwagen. Een frietkraam huren is gegarandeerd een schot in de roos als het gaat om je gasten trakteren op een smakelijke happening. Het leuke van een frietkar huren is dat onze frietbakkers ter plekke heerlijke verse friet bakken en snacks serveren op jouw evenement of feest. Dat wil toch iedereen? Handig, lekker en gezellig! Je kunt bij Frietonwheels terecht voor snackwagens, frietfietsen en frietkarren huren. Meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over een frietkraam huren in Waddinxveen.

Frieten van de beste aardappelen

Met een frietkraam huren voor je evenement of feest weet je zeker dat jij en je gasten een lekkere avond tegemoet gaan. Vroeg of laat krijgt iedereen trek in iets lekkers op een feestavond. Als jij dan een snackwagen uit je hoge hoed kunt toveren, maak je direct de goede sier met verse, knapperige en goudgele friet in een gezellige puntzak. Dat is toch om je vingers bij af te likken. Het geheim van onze friet is dat we de aardappelen inkopen bij lokale telers die ze in de zware klei verbouwen. Dat komt de smaak zeer ten goede. Wij maken er mooie friet van die we frituren in zuivere zonnebloemolie. Wil jij ook een frietkar huren in Waddinxveen? Neem dan contact op met Frietonwheels.

Kies je eigen snack assortiment

Lekkere friet en fijne snacks zijn een gouden huwelijk. Naast onze friet hebben wij in onze snackwagen smakelijke snack assortimenten op het menu staan. Bij een snackwagen huren, kun je kiezen uit drie menu’s:

  • Basic menu met heerlijke vers gesneden frietjes, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé en/of een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: dat zijn de eerste 2 menu’s plus pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkar huren in Waddinxveen: voor elke gelegenheid!

Als je iets te vieren hebt, kun je bij Frietonwheels een frietkraam huren in Waddinxveen. Ze zijn geschikt voor alle soorten evenementen en festivals. Heb je dus een bruiloft, verjaardag, schoolfeest, communie of opening te vieren? Dan weet je Frietonwheels te vinden. Dat geldt ook als de catering organiseert tijdens open dagen of congressen. Ok leuk is je gasten verrassen tijdens de oplevering van een bouwproject. Bijvoorbeeld van je nieuwe kantoorgebouw. Laat ons weten waarvoor je een frietkraam wil huren, wij zijn graag van de partij!

Direct een frietkraam huren in Waddinxveen

Wil je graag meer informatie over Frietonwheels? Of wil je een frietkraam of frietfiets huren in Waddinxveen? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel ons via 030 2741609. Je kunt ons ook via de mail bereiken voor al je vragen info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op