Frietkraam huren in Wijk bij Duurstede

Frietonwheels: gezellige frietkraam huren in Wijk bij Duurstede

Zoek je een leuke en smaakvolle aanvulling voor je feest, congres of evenement in Wijk bij Duurstede? Dan kun je in Wijk bij Duurstede een frietkraam huren van Frietonwheels. Onze frietkraam is van top tot teen voorzien van alles wat je ook bij de moderne snackbar kunt vinden. Het verschil is dat wij friet en snacks in onze foodtruck op je bijeenkomst komen brengen. Handig, gezellig en lekker! Met het huren van een frietkraam trakteer je je gasten op iets anders dan de gebruikelijke borrelnootjes, pinda’s of gevulde eitjes op een feest. Wij hebben verschillende snackwagens, frietfietsen en frietkarren die geschikt zijn voor elke happening, groot of klein. Onderstaand lees je er meer over. Of neem direct contact met Frietonwheels voor een frietwagen huren in Wijk bij Duurstede.

Heerlijke verse friet voor elk evenement

Met een frietkraam huren op je evenement of feest weet je zeker dat jij en je gasten genieten van verse friet geserveerd in de karakteristieke puntzak. De friet die wij bakken in de snackwagen van Frietonwheels is een echt ambachtelijk product. De aardappels zijn afkomstig van lokale telers die ze verbouwen in de zware klei. Dat geeft de friet extra veel smaak. Van die aardappels snijden wij mooie frietjes die we goudgeel bakken in echte zonnebloemolie. Wil jij ook een gezellige frietkar huren in Wijk bij Duurstede? Neem contact op met Frietonwheels.

Ons menu en snack assortiment

Naast de lekkerste friet hebben we in de frietkraam van Frietonwheels ook smakelijke snacks voor ‘erbij’. Afhankelijk van welke gasten je ontvangt, kun je bij ons kiezen uit drie menu’s met diverse snacks. Bij het huren van een snackwagen kun je kiezen uit een:

  • Basic menu met heerlijke vers gesneden friet, acht soorten sauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé en/of witte zachte broodjes
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: menu dat bestaat uit de eerste 2 menu’s met daarbij: pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkraam huren voor alle evenementen in Wijk bij Duurstede

Bij Frietonwheels kun je een frietkar huren in Wijk bij Duurstede voor de meest uiteenlopende evenementen en feestelijke gelegenheden. Heb je een bruiloft, verjaardag, schoolfeest of communie te vieren? Vullen wij je catering aan tijdens een open dag of congres? Of vieren wij de afronding van een bouwproject met je met een frietwagen op de bouwplaats? Voor elke gelegenheid kun je een frietkraam huren bij jouw op locatie.

Contact opnemen voor een frietkraam huren in Wijk bij Duurstede

Wil je een frietkraam of frietfiets huren in Wijk bij Duurstede? Of wil je meer weten over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Je kunt ons ook een mail sturen via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op