Frietkraam huren in Woerden

Snackwagen huren in Woerden bij Frietonwheels

Is het de hoogste tijd voor een feestje? Of organiseer je namens je bedrijf een congres of ander evenement? Dan vertellen wij je dat je met een frietkraam huren in Woerden veel punten scoort bij je gasten. Bij Frietonwheels kun je voor elke gelegenheid een complete frietkraam huren. Die leveren we met professionele frietbakkers, die voor iedere gast een heerlijke puntzak met friet volscheppen en uitserveren. Snackje erbij en smullen maar! Een feestelijke frietkraam of leuke snackwagen huren doe je dus bij Frietonwheels. Denk je dat een frietkraam te groot is voor je feest? Dan kun je bij ons ook een frietfiets huren in Woerden. Die past makkelijk in elke zaal. Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie.

Topkwaliteit aardappelen uit Nederlandse bodem

Het is onvermijdelijk dat je gasten op je feest lekkere trek krijgen. Dan maak je met een frietkraam huren in Woerden de goede sier. Voor een lekkere puntzak patat staan ze gegarandeerd allemaal in de rij. Zeker als ze weten dat onze friet gemaakt wordt van de beste aardappelen uit de Nederlandse klei van lokale boeren. Die frieten bakken we in zuivere zonnebloemolie prachtig goudgeel en knapperig. Dat wil iedereen proeven! Een frietkraam huren in Woerden is dus altijd een schot in de roos.

Een friet en snack assortiment naar keuze

Bij lekkere trek hoort ook een lekkere snack. Dus naast een gezellige puntzak friet bakken onze ervaren frietbakkers ook de lekkerste snacks. Welke snacks dat zijn, mag je zelf kiezen. We hebben drie aantrekkelijke menu’s:

  • Basic menu: heerlijke vers gesneden friet, acht soorten snacksauzen, een kroket, frikandel of kaassoufflé, eventueel op een wit zacht broodje
  • Classic menu: dat is uitgebreid met een Mexicano, bamischijf, kipnuggets, kipcorn of hamburger
  • Exclusief menu: combinatie van de eerste 2 menu’s, aangevuld met pulled pork, pittige kip of stoofvlees.

Frietkar huren voor je evenement of feest

Je kunt eigenlijk altijd wel een aanleiding verzinnen voor een frietkar huren in Woerden van Frietonwheels. Of dat nu een bruiloft, verjaardag, schoolfeest en/of communie is. Of zelfs een open dag of congres; wij zijn altijd graag geziene gasten vanwege de leuke aankleding van de frietwagen en de lekker friet en snacks. Is er een opening van een bouwproject op een bouwplaats? Dan zijn wij de juiste frietkraam op de juiste plek!

Direct een frietkraam huren in Woerden

Wil jij ook een frietkraam of frietfiets huren in Woerden? Of wil je meer informatie over de activiteiten van Frietonwheels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via 030 2741609. Een e-mail sturen kan ook via info@frietonwheels.nl.

Professioneel personeel

professioneel personeel

Van basic tot exclusief

van basis tot exclusief

24/7 inzetbaar

24/7 inzetbaar

Verse producten

verse producten

sfeervolle trucks

sfeervolle trucks

Volledig ontzorging

volledige ontzorging

Frietkraam huren? Neem vrijblijvend contact op